Over ons

The Rent Company is al 15 jaar elke dag in de weer om digitaal onderwijs toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedere leerling. Dat doen we via ons Easy4U-serviceabonnement voor laptops. Aanschaf of huur, service en verzekering zijn in één keer goed geregeld. Elke dag rekenen meer dan 200.000 Belgische en Nederlandse leerlingen en hun ouders op ons voor een goed werkende laptop op school.

In 2018 lanceerden we, op uitnodiging van enkele Belgische scholen, ons aanbod ook voor de Belgische onderwijsmarkt. Vanuit ons service center in Lubbeek (nabij Leuven), staan we dagelijks in voor een kwalitatieve service. We staan voor toegankelijkheid, gemak, kwalitatieve eersteklas service en altijd blijven verbeteren.

De voorbije maanden zijn we stevig gegroeid, en ook de komende jaren willen we steeds meer leerlingen toegang geven tot digitaal onderwijs. 

 

 

 

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.

Lees meer