Dienstverlening

Bij het invoeren van digitaal onderwijs komt heel wat kijken. Om het voor de onderwijsinstelling zo vlekkeloos en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen hebben wij het Easy4u platform ontwikkeld. Vanuit dit platform worden alle onderstaande processen geregeld voor de onderwijsinstelling.

1. Communicatie

Een duidelijke en heldere communicatie naar ouders/opvoeders is belangrijk. Dat geldt ook voor het informeren over digitalisering op de onderwijsinstelling. Door onze aanwezigheid op opendeurdagen en informatie avonden brengen wij de ouders/opvoeders op de hoogte van ons aanbod en diensten. Daarnaast verstrekken we een introductieflyer, zodat het helder is wat digitalisering in het onderwijs betekent en wat The Rent Company hierin te bieden heeft.

2. Bestellen

Om het bestelproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, doorlopen we onderstaande stappen. Hierdoor worden de ouders/opvoeders goed en zorgvuldig geïnformeerd over het specifieke aanbod van de onderwijsinstelling en de wijze waarop zij een laptop kunnen bestellen bij The Rent Company. 

3. Configureren

Om te kunnen zorgdragen voor een optimale start van het nieuwe schooljaar met een laptop verzorgen wij een op de onderwijsinstelling afgestemde basisinstallatie of domeinregistratie met de daarbij behorende laptop- en gebruikersgegevens. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een goede implementatie binnen het schooldomein. Daarnaast worden de laptops afgeleverd in een vochtwerende beschermhoes voor een optimale bescherming. 

4. Uitleveren

Om de onderwijsinstelling te ontlasten tijdens de start van het nieuwe schooljaar zorgen wij ervoor dat alle laptops op school aan de leerlingen worden uitgeleverd. Zo heeft de onderwijsinstelling hier geen omkijken naar. De laptops worden op naam van de leerling uitgeleverd. Na uitlevering van de laptop aan de leerling, ontvangen de ouders/opvoeders direct een email met getekende pakbon van de levering van de laptop en eventuele accessoires.

5. Service & Schade- en diefstaldekking

Door het intensieve gebruik van de laptop is een juiste service & schade, - en diefstaldekking essentieel. Om te zorgen dat de leerling altijd de beschikking heeft over een laptop, ook bij herstelling of schade zijn er vervangtoestellen op de onderwijsinstelling aanwezig. The Rent Company draagt zorg voor de gehele afhandeling met de ouders/opvoeders zonder tussenkomst van de onderwijsinstelling. Zo heeft de leerling altijd toegang tot digitaal onderwijs.

6. Reparatie

Hoewel er steeds defecten kunnen ontstaan, blijven de lessen van leerlingen vanzelfsprekend wel gewoon doorgaan. Exact daarom zorgen we er, in overleg met de school, voor dat er vervangtoestellen aanwezig zijn op het secretariaat of bij het ICT-loket. Wij verzekeren dat het probleem wordt opgelost en in de tussentijd kunnen de leerlingen en studenten eenvoudigweg de lessen blijven volgen. Zo zorgen we voor efficiënt digitaal onderwijs.

Is je laptop defect? Dan kan je hiervoor steeds een reparatieticket aanmaken in het Easy4u-portaal zodat het toestel gerepareerd kan worden door onze vakkundige technici. Je kan de reparatie ook aanmelden door op onderstaande knop te drukken. 

Meld hier je herstelling aan

Waarom klanten ons kiezen

  • Vervangtoestellen op school bij herstelling
  • Uitlevering op school door eigen medewerkers van TRC
  • Eenvoudig bestelproces in eigen webshop voor de school
  • Schoolspecifieke bestelflyer en laptopbrochure
  • Aanwezigheid op opendeurdagen en info-avonden
  • Duidelijke en heldere communicatie naar ouders

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.