The Rent Company en Lenovo

The Rent Company werkt bij de samenstelling van haar kwalitatieve assortiment aan toestellen steeds samen met vooraanstaande partners. Voor onze Chromebooks vertrouwen we hiervoor op de expertise van Lenovo. Al ettelijke jaren werken we samen met Lenovo voor het samenstellen van een gamma aan devices dat perfect is afgestemd op educatie en waarmee leerlingen optimaal aan de slag kunnen in de klas. 

 

Elke leerling toegang tot digitaal onderwijs... 

Bij The Rent Company geloven we dat technologie een krachtig hulpmiddel kan zijn bij de hedendaagse leerervaring van leerlingen. Aangezien Lenovo wereldleider is op het gebied van computers en technologie voor het onderwijs, werkt The Rent Company dan ook graag samen met Lenovo om leerlingen, docenten en pedagogisch medewerkers te kunnen voorzien van toestellen met technische specificaties afgestemd op het leven op de schoolbanken, waarbij betaalbaarheid steeds een belangrijke rol speelt. 

 

Met onze toestellen kunnen leerlingen vervolgens aan de slag om hun educatieve noden te vervullen waarbij ze genieten van een optimale ondersteuning tijdens hun schoolcarrière. 

 

Chromebooks perfect voor educatieve doeleinden

Afhankelijk van de gewenste technische vereisten zitten we samen met de school en stellen we op basis hiervan een selectie aan devices samen. Eenmaal dit is gefinaliseerd in samenspraak met de school en onze accountmanagers, kunnen leerlingen hun bestelling plaatsen in een voor hen specifiek ontworpen webshop. 

 

De Chromebooks van Lenovo zijn een perfecte keuze voor scholen die op zoek zijn naar betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor hun digitaal project. 

 

Enkele voordelen van een Chromebook... 

Chromebooks zijn duurzaam en betrouwbaar en afgestemd op dagelijks, intensief gebruik; 
Met ingebouwde beveiliging en regelmatige updates bieden Lenovo Chromebooks een veilige leeromgeving; 

De batterijduur gaat de hele schooldag mee; 

Het eenvoudige besturingssysteem van Chrome OS is makkelijk in gebruik; 

Optimaliseer je digitale lesmethoden met Google Workspace for Education en haar educatieve, digitale tools; 

 

 Lenovo en TRC; een solide partnerschap 

Onze samenwerking met Lenovo gaat verder dan alleen het leveren van Chromebooks. Bij The Rent Company België bieden we namelijk een volledig alles-in-één abonnement aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat scholen het maximale uit hun laptops halen en dat zij in dit proces maximaal ontzorgd worden. 

 

Aangezien digitaal onderwijs méér is dan enkel hardware, kunnen we ook opleidingen op maat aanbieden en dat al dan niet in samenspraak met onze partners. Door middel van trainingen en korte deepdives kunnen docenten en IT-personeel zo hun kennis steeds bijschaven zodat iedereen die betrokken is het gebruik van zijn of haar toestel maximaal kan benutten. 

 

"De samenwerking met The Rent Company en Lenovo zorgt voor een moderne, digitale leeromgeving waarin studenten voorbereid worden op de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en de expertise van Lenovo kunnen we scholen van A tot Z begeleiden in hun digitaal project." 

- Niel Van Meeuwen, Country Manager The Rent Company 

 

Een mooie promoactie... 

Wist je dat Lenovo ook geregeld met interessante promoties op de proppen komt? Zo is op dit moment de cashbackactie lopende. Deze houdt in dat je 100,- EUR korting krijgt bij aankoop van een deelnemend promotieproduct (ThinkBook of ThinkPad) en een garantieuitbreiding. Meer lezen over de actie? Dat kan via Lenovo's website.

 

Meer te weten komen over Chromebooks? 

Ben jij benieuwd naar verdere voordelen van ons partnerschap met Lenovo, educatieve specs van Chromebooks of heb jij eenvoudigweg advies nodig bij het opstarten van jouw digitaal project op school?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze Sales Support-afdeling staat klaar om jouw vragen met de glimlach te beantwoorden. 

 

In Collège Notre Dame de Dinant kozen ze reeds voor The Rent Company en Lenovo. Benieuwd hoe zo'n samenwerking eruitziet? We laten je graag kennismaken met dit partnerschap in onderstaande video. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q-ubMVG0G8c&t=8s

 

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.