Reparatie

Hoewel er steeds defecten kunnen ontstaan, blijven de lessen van leerlingen vanzelfsprekend wel gewoon doorgaan. Exact daarom zorgen we er, in overleg met de school, voor dat er vervangtoestellen aanwezig zijn op het secretariaat of bij het ICT-loket. Wij verzekeren dat het probleem wordt opgelost en in de tussentijd kunnen de leerlingen en studenten eenvoudigweg de lessen blijven volgen. Zo zorgen we voor efficiënt digitaal onderwijs. 

 

Is je laptop defect? Dan kan je hiervoor steeds een reparatieticket aanmaken in het Easy4u-portaal zodat het toestel gerepareerd kan worden door onze vakkundige technici. Je kan de reparatie ook aanmelden door op onderstaande knop te drukken. 

Meld hier je herstelling aan

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.

Lees meer

+32 2 588 96 40