Eersteklas service voor uw toestel!

 

 

 

Reparatie

Er kan altijd een defect optreden, maar de lessen gaan uiteraard wel nog steeds verder. Daarom zorgen we, in overleg met de onderwijsinstelling, voor vervangtoestellen op school. Wij lossen het probleem op en in de tussentijd kunnen leerlingen en studenten gewoon blijven leren. 

Kunnen wij helpen?

Zijn er problemen met je laptop of wil je de status van je reparatie inzien? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Reparatie aanmelden of inkijken  

 

Ondervind je moeilijkheden met het aanmelden van een reparatie? Neem contact op met onze customer service, zij helpen je graag verder! 

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.