Ken jij Chatbot Chip al?
De allernieuwste toevoeging aan het team van The Rent Company is Chatbot Chip. Chip kwam bij het team op 1 juni 2024 en is sindsdien, samen met onze Customer Service collega's uiteraard, hard aan het werk om een allegaartje aan vragen van ouders, leerlingen en scholen op te lossen. En dat 24/7. Benieuwd naar Chip? Lees hieronder alles over onze nieuwe collega! 

 

Met de steeds verdere digitalisering van allerlei hulpkanalen is The Rent Company trots op haar nieuwe, digitale assistent genaamd Chip. Chip is niet zomaar een van de vele chatbots; Chip werd ontwikkeld om zowel scholen als ouders een optimale klantervaring te bieden. Naast onze medewerkers op Customer Service werkt Chip dus dagelijks hard mee aan een steeds beter wordende klantervaring. Zo houdt Chip op dit moment ongeveer zo'n 200 gesprekken per dag. En dat zullen er naarmate het volgende schooljaar dichterbij komt enkel en alleen maar meer worden. Spannend, toch? 

 

 

"Chip vormt een meerwaarde aangezien hij een heel aantal vragen tegelijkertijd kan beantwoorden. Op die manier wordt het werk van onze Customer Service danig verlicht. Zo vormt Chip dus dé perfecte teamplayer."

- Sanne, conversational designer van Chip

 

 

Hoe werkt Chip's brein? 

Een feitje over Chip is dat Chip, in tegenstelling tot heel wat hedendaagse chatbots, niet op AI gebaseerd is. Wel hebben we een medewerker die focust op het trainen van Chip. Alle gesprekken en informatie worden Chip individueel aangeleerd zodat er geen foutieve informatie oid. kan ontstaan. En zo leert Chip dus dagelijks bij over technische informatie omtrent reparaties, onderwerpen zoals facturen en schoolcodes en ga zo maar door. 

 

 

Chip's functionaliteiten 

Vragen beantwoorden over abonnementen, betalingen,...
Basic technische ondersteuning bieden 
Productinformatie aanleveren 
Persoonlijk advies geven 
En aangezien Chip dagelijks getraind wordt, komt daar dus heel wat bij in de toekomst... 

 

 

En... Wat met de toekomst?

The Rent Company ziet Chip niet als een statische oplossing, maar als een voortdurend evoluerende assistent. Er wordt continu gewerkt aan updates en verbeteringen om Chip nog beter te maken. Denk aan nieuwe functies zoals integratie met andere software en platformen, verbeterde taalvaardigheden en uitgebreidere probleemoplossingen. 

 

 

De huidige drie, meestgestelde vragen aan Chip... 

Wat met mijn abonnement nadat dit afloopt? 
Hoe plaats ik een bestelling? 
Wat doe ik wanneer mijn laptop defect is?

 

 

Chip is meer dan een simpele chatbot; hij vormt een revolutionaire stap in de digitale dienstverlening van The Rent Company. Met zijn brede scala aan functies, constante beschikbaarheid en het vermogen om te leren en zich aan te passen, belooft Chip een onmisbare hulp te zijn voor iedereen die gebruik maakt van de diensten van The Rent Company.

 

 

Leerling, ouder of school? Chip maakt geen onderscheid en wil ieders ervaring met The Rent Company helemaal perfect maken. Wil jij 'n keer praten met Chip? Je vindt hem rechtsonderaan onze website.