TRC en Dell: Titanium Partners
The Rent Company werkt samen met onder meer Dell Technologies om een hoogwaardig aanbod aan educatieve toestellen aan te kunnen bieden aan onze scholen. Door de continue focus op innovatie en digitalisering, verkreeg The Rent Company het Titanium Partner-label. 

 

De samenwerking tussen The Rent Company en Dell wordt gekenmerkt door innovatie, wat in het huidige, steeds veranderende digitale landschap absoluut noodzakelijk is. Doordat we steeds bezig zijn met verbetering en nieuwe technologieën, helpt Dell mee aan het bieden van een oplossing op maat aan onze scholen. Dat maakt het partnerschap van Dell en The Rent Company er eentje waarmee het digitaal project van scholen in een stroomversnelling komt. Hierbij blijven, volgens het motto van The Rent Company, toegankelijkheid en betaalbaarheid steeds vooraan staan.

 

 

dt-titaniumpartner-4c.jpg

 

 

Titanium Partnerschap? 

We verkregen het Titanium Partner-label van Dell Technologies op basis van een stabiele samenwerking met als doel het onderwijslandschap te helpen transformeren en verder te helpen digitaliseren. Dat doen we met kwalitatieve toestellen die perfect afgestemd zijn op educatie. 

 

 

"Als hardwarepartner is onze missie om scholen maximaal ondersteunen bij de aanvang en continuïteit van hun digitaal project. Met de expertise en steun van Dell streven we ernaar om onszelf steeds te blijven verbeteren."

- Niel Van Meeuwen, Country Manager The Rent Company 

 

 

Hardware afgestemd op educatie 

Onze Dell-toestellen, uitgerust met Intel processoren, zijn met onder meer hun langere batterijduur en versterkte stootranden perfect afgestemd op het onderwijs. Uiteraard zijn onze accountmanagers steeds klaar om met onze scholen na te gaan welke toestellen bij hen het meest geschikt zouden zijn. Dat wordt steeds besproken in een persoonlijk gesprek waarbij de benodigde technische specificaties worden nagegaan. 

 

 

Focus op innovatie 

Een mooi voorbeeld van de focus op innovatie in het partnerschap van Dell en The Rent Company, is de gloednieuwe Esports-richting in een van onze pioniersscholen KTA Brugge. In deze richting worden leerlingen omgevormd tot (Esport-) professionals door middel van leren op basis van Esports en professioneel gamen.

 

Een educatief project met een innovatieve toets waarbij The Rent Company en Dell de handen in elkaar sloegen om een volledig afgestemd assortiment aan hardware uit te werken. Een glimp van dit project van je op in de video helemaal onderaan deze pagina. 

 

Wil jij meer te weten komen over The Rent Company en onze samenwerking met Dell Technologies? Leer er alles over in onderstaand filmpje! 

 

ons bedrijfsfilmpje. 

 

intel-11thgen.png