Op speeddate met The Rent Company
We praten onophoudelijk over laptops, de service van The Rent Company, de waarden en normen van The Rent Company... Maar, wie is The Rent Company nu net? We nodigen je bij deze graag uit voor een speeddate met ons. Benieuwd of we een match zijn? Lees dan zeker verder! 

 

Bij The Rent Company slaan we een brug tussen de wereld van leren en de hierin intussen onmisbare rol van technologie. Enkele tools zijn hierdoor ondertussen erg belangrijk geworden in het onderwijsgebeuren, zoals de juiste hardware voor je zoon/dochter. Bij The Rent Company streven we ernaar om die reis te vergemakkelijken door hoogwaardige laptops beschikbaar te stellen, zonder gedoe en tegen betaalbare prijzen.

 

Het verhaal van The Rent Company begint 15 jaar geleden met een onmiskenbare missie; digitaal onderwijs toegankelijk én betaalbaar maken voor élke leerling. Waar de start toen plaatsvond in Nederland, kwam er in 2018 ook een mogelijkheid in België op vraag van enkele Belgische scholen. Sindsdien zijn we gevestigd in Lubbeek met twee panden op slechts enkele kilometers van elkaar en groeide ons team in recordtempo tot waar we nu staan. 

 

Omdat we er ons bij The Rent Company bewust van zijn dat de IT-productie een vervuilende keten is, dragen we ons duurzame karakter hoog in het vaandel. We kiezen steevast voor kwalitatieve A-merken en werken ook samen met partners met een groen karakter. Denk hierbij aan vzw Bwoods, die voor elk verkocht toestel een boom planten in een Belgisch bos, of Close the Gap vzw,  die zich wereldwijd inzet om de digitale kloof te dichten. Dat doen zij door een nieuwe bestemming te geven aan tweedehandstoestellen binnen sociale projecten in de Benelux en Afrika. Uiteraard is ook onze samenwerking met Bednet iets waar we enorm trots op zijn, aangezien we hiermee jaarlijks honderden kinderen de toegang kunnen verschaffen tot digitaal onderwijs vanuit een minder comfortabele positie. Zo blijft hun band met de klas behouden en kunnen ze nog steeds dagelijks in contact komen met hun vriendjes en vriendinnetjes. 

 

“Het krachtig blijven vormgeven van onze Bednetdienstverlening past helemaal bij onze purpose als organisatie: het laagdrempelig aanbieden van digitaal onderwijs, zelfs voor die leerlingen waarvoor het minder vanzelfsprekend maar meer dan nodig is.” - Niel Van Meeuwen (Country Manager The Rent Company Belgium) 

 

Door onze jarenlange ervaring, inclusief het Covid-tijdperk en het lanceren van de Digisprong, begrijpen we in deze tijd waarin de juiste technologie essentieel is de actuele uitdagingen die ouders tegenkomen bij het selecteren van de juiste toestellen voor hun schoolkinderen. Hier bij The Rent Company hebben we ons toegelegd op het vereenvoudigen van dit proces. Bovendien geloven we in gebruiksgemak, kwaliteit en ondersteuning, wat terug te zien is in onze flexibele huuropties aan die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten, zodat u met vertrouwen kunt investeren in de educatieve toekomst van uw kind, zonder grote initiële uitgaven.

 

Onze slogan geldt "uw betrouwbare partner voor laptops in het onderwijs" en we stellen dagelijks alles in het werk om dit realiteit te maken. Dat doen we op basis van transparante communicatie, een vlotte klantenservice en een efficiënte service. 

 

Wil jij na deze eerste ontmoeting graag nog 'n keertje afspreken met ons? Neem dan een kijkje op onze website. Bij vragen kan je steeds terecht op onze FAQ

 

Graag tot 'n volgende keer! 

Team The Rent Company Belgium