Een laptop huren voor jouw zoon/dochter? Kijk mee naar de voordelen!
Met de steeds meer digitaliserende onderwijswereld wil je ook op dit vlak uiteraard het beste voor jouw studerende kind. Toegang tot de juiste technologie en materiaal wordt steeds belangrijker. Echter is de aankoop van laptops vaak een zeer prijzige aangelegenheid. The Rent Company denkt hierover na en biedt daarom de mogelijkheid tot huren aan. Benieuwd wat de voordelen van deze slimme en praktische formule zijn? Lees dan zeker verder!

 

Digitaal onderwijs en de bijhorende financiële drempel

Het nastreven van succes op school kan soms ontmoedigend zijn voor ouders, aangezien de steeds meer besproken en benodigde apparatuur om dit te bereiken ook vaak erg duur is. Uiteraard is er steeds een verschil in laptops, waar sommige educatietoestellen ook goedkoper zijn dan andere, maar toch blijft het een serieuze hap uit het budget. Het aanschaffen van een schoolcomputer dan kan ook een uitdaging zijn. Het huren van zo’n toestel kan dus een ware gamechanger zijn.

 

Hoe werkt dat nu juist, dat “huren”?

Het huren van een toestel biedt een flexibele betaaloptie waarbij de kosten van een product in behapbare termijnen worden verdeeld. In plaats van een grote investering aan het begin, kunnen ouders en studenten genieten van onmiddellijke toegang tot benodigde apparatuur zonder dat ze direct het volledige aankoopbedrag hoeven te betalen. Dit verloopt in schijven volgens de duur van de service en wordt uiteraard steeds berekend op basis van de gehele kostprijs van het toestel.

 

Voordelen voor jouw zoon/dochter;

Directe toegang tot noodzakelijke technologie:

Bij huur kunnen leerlingen uiteraard meteen gebruikmaken van het toestel. Dit is anders wanneer je bijvoorbeeld nog wat geld aan de kant hoeft te zetten om het toestel in een keer te betalen bij de koopoptie. Je gaat akkoord met een bepaalde betaalspreiding en krijgt het toestel meteen thuisbezorgd of op school geleverd (zoals afgesproken met de school).

 

Spreiding van kosten:

Door betalingen te spreiden over een langere periode, wordt de financiële druk op ouders verlicht. Dit maakt het mogelijk om budgetten beter te beheren en andere uitgaven voor het gezin niet in gevaar te brengen.

 

Up-to-date ICT-materiaal:

Bij de huuroptie is het een mogelijkheid om, mits aantoonbaar bewijs van schoolverlating!, de huur op te zeggen. Hierdoor kunnen studenten makkelijk upgraden naar nieuwere modellen indien een nieuwe studierichting of bijvoorbeeld verder studeren dit van hen verlangt. Tip: kijk zeker goed onze algemene voorwaarden na voor het opzeggen van jouw huurcontract! Hierin vind jij alle benodigde informatie terug voor deze procedure. 

 

Hoe The Rent Company helpt... 

Bij The Rent Company begrijpen we de uitdagingen waarmee ouders en studenten worden geconfronteerd bij het verkrijgen van digitale leermiddelen. We bieden flexibele huuropties aan die ouders helpen om hun kinderen uit te rusten met de nieuwste technologieën, zonder onnodige financiële lasten. Onze betaalplannen zijn ontworpen met het oog op gemak en flexibiliteit, zodat ouders zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de schoolcarrière, en het bijhorende succes!, van hun kinderen.

 

Wil je meer weten over hoe huurkoop kan helpen bij het verbeteren van de studie-ervaring van jouw kind? Bekijk onze FAQ voor meer informatie of neem contact op met onze customer service. We staan klaar om te helpen bij het mogelijk maken van een vlot studeren voor elke leerling.