Partnerschap Bednet en TRC wordt uitgebreid!
Bednet en The Rent Company zijn verheugd aan te kondigen dat hun logistieke partnerschap verder uitgebreid zal worden. The Rent Company won het nieuwe contract waardoor de samenwerking van beide met vier jaar verlengd wordt en de dienstverlening aan Bednetters dus nog verder verbeterd zal worden. De gewonnen aanbesteding geeft ook The Rent Company de mogelijkheid om verder te bouwen aan haar eigen en de eveneens gedeelde missie van beide organisaties, namelijk digitaal onderwijs aanbieden aan elke leerling.

 

Zo ondersteunt Bednet als non-profit organisatie namelijk kinderen en jongeren die omwille van medische redenen (tijdelijk) verhinderd worden om naar school te gaan. Door middel van technologie stelt Bednet hen in staat om live de lessen bij te wonen en in contact te blijven met hun klasgenoten en leraren.

 

“Het krachtiger vormgeven van onze dienstverlening voor Bednet past helemaal bij onze purpose als organisatie: het laagdrempelig aanbieden van digitaal onderwijs, zelfs voor die leerlingen waarvoor het minder vanzelfsprekend maar meer dan nodig is. Onze logistieke processen kunnen daarom alleen maar een meerwaarde bieden voor alle Bednet-scholen.”- Niel Van Meeuwen (Country manager The Rent Company)

 

Bednet en The Rent Company zijn dan ook enthousiast over de voortzetting van hun partnerschap en zijn vastbesloten om samen te werken aan de verbetering van het onderwijs en de kwaliteit van het leven van jongeren die tijdelijk niet in staat zijn om fysiek lessen bij te wonen.

 

Het hernieuwde partnerschap van TRC en Bednet zal gekenmerkt worden door;

 

Een uitgebreide logistieke samenwerking waarbij Bednetters doorheen het hele land ondersteund zullen kunnen worden. The Rent Company en Bednet zetten zich dan ook samen in voor het steeds optimaliseren van routes om zo de nodige logistieke ondersteuning te kunnen bieden.

 

Een uitbreiding van het team toegewijd aan Bednet, met meer koeriers op de baan en extra logistieke medewerkers. Deze uitbreiding zal helpen om de bezorging van lesmateriaal en de ondersteuning aan Bednetters nog efficiënter te maken.

 

Een dedicated werkplek in het magazijn van The Rent Company, specifiek ingericht voor Bednet en haar missie. Deze ruimte zal dienen als een centrum voor coördinatie, communicatie en samenwerking tussen TRC en Bednet.

 

“De uitgebreide samenwerking met The Rent Company stelt ons in staat ons nog beter te concentreren op waar wij het best in zijn: het pedagogisch ondersteunen van afstandsonderwijs. Door samen te werken op onze logistieke aanpak sparen we middelen en aandacht uit die we opnieuw kunnen investeren in de begeleiding van Bednet-scholen, een win-win dus!” - Mathieu Tallon (Directeur Bednet) 

 

De samenwerking tussen The Rent Company en Bednet heeft als doel Bednetters van een nog meer geoptimaliseerde service te laten genieten. De huidige vernieuwingen in hun logistieke partnerschap dienen dus om een vlottere en efficiëntere ervaring voor de betrokken leerlingen, hun families en scholen te creëren.

 

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

  • Mathieu Tallon - mathieu.tallon@bednet.be – directeur Bednet - 016 20 40 45
  • Niel Van Meeuwen – nvanmeeuwen@rentcompany.be – directeur The Rent Company – 02 588 96 41