Lenovo

De computer die past bij jouw levensstijl.

Lenovo Chromebooks zijn een nieuw type computer waarmee je alles sneller en eenvoudiger gedaan krijgt. Ze zijn uitgerust met Chrome OS: een besturingssysteem met cloudopslag, de beste oplossingen van Google en meerdere beveiligingselementen. Via je Google-account heb je toegang tot al je bestanden, foto's, muziek en meer. Klap hem open en ga aan de slag.

 

Begint snel, blijft snel

Lenovo Chromebooks starten in enkele seconden op, zijn vlug in te stellen en blijven ook na langere tijd nog snel. Het besturingssysteem Chrome OS zorgt ervoor dat Lenovo Chromebooks ingebouwde virusbeveiliging en automatische updates hebben, zodat je altijd over de nieuwste functies beschikt zonder tijd te verliezen.

 

Een batterij die de hele dag meegaat

Laat je oplader maar thuis. Lenovo Chromebooks hebben namelijk een lange batterijduur, zodat je de hele dag bezig kunt zijn met werken, gamen, video's kijken of content creëren. *Alle Lenovo Chromebooks hebben een batterijduur van minimaal acht uur.

 

Ideaal voor studenten die veel onderweg zijn

Dankzij de lange batterijduur, de offline functionaliteit, de draagbaarheid en het lage gewicht zijn Lenovo Chromebooks altijd handig om mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

 

Bestel vandaag en krijg geleverd uit stock

  Lenovo 300e 2nd Generation Chromebook
Processor Intel Celeron N4020 Dual Core Processor
RAM 4GB DDR4
Hard Drive 32GB eMMC
Screen 2-in-1 convertible HD Touch Scherm
Poorten 2x USB-a 3.1 + 2x USB-c met powershare
Adapter 45W USB-c adapter
WiFi Intel 9560 Dual Band Wireless ac 802.11 ac 2x2

Bestel vandaag nog en krijg volgende week geleverd via support@rentcompany.be

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.

Lees meer