Klantendienst

 Bij The Rent Company Belgium dragen we klantenservice hoog in het vaandel. We zetten daarom steeds ons beste beentje voor om klanten te helpen indien zij zitten met vragen of bemerkingen. Hierbij kiezen we steeds voor een gepersonaliseerde aanpak. 

 

Om zowel onze scholen als onze leerlingen en hun ouder(s) van een vlotte service te kunnen voorzien, werken we bij The Rent Company met een ontdubbelde helpdesk.

 

Zo heb je onze Customer Service-medewerkers, die leerlingen en hun ouder(s) graag van hulp voorzien. Daarnaast helpt onze Sales Support-afdeling scholen verder met vragen of bemerkingen. 

 

Kies wat voor jou van toepassing is en krijg de kans om met onze medewerkers in contact te komen. 

Ik werk op school 

Ik ben een leerling/ouder

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.