G Data | Altijd veilig online

 

 

 

De installatie

Na de aankoop van G Data bij je toestel, rest enkel nog de installatie van de software. Op deze pagina kan je 2 manieren terugvinden die je zullen helpen bij het installeren van G Data. Zo kan je zelf kiezen of en welke hulp jij verkiest.

Belangrijk om te weten is dat de gegevens verstuurd worden op de dag van aankoop van je toestel. Later op de dag krijg je de automatische inlogcodes toegestuurd, waarna jij zelf aan de slag kan! 

Ik wil een stappenplan:

Met onderstaand stappenplan nemen we je stap voor stap
mee in de installatie van G Data.

Ik wil een stappenplan

 
Ik wil een algemene handleiding:

Met een PDF kun je alles in een oogopslag zien. 


Ik wil de handleiding

 

 

Veelgestelde vragen

Heb jij specifieke vragen voordat je G Data installeert? Kijk dan ook zeker even naar de veelgestelde vragen op de pagina van G Data, waar zij frequente vragen zelf beantwoorden.
Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice door op 'Hulp nodig? ' rechtsonder op de pagina te klikken. Ze helpen je graag verder.

G DATA Antivirus 


Veiligheid en bescherming  

Als school doet u er natuurlijk alles aan om de digitale leeromgeving zo goed mogelijk te beschermen. Om ervoor te zorgen dat leerlingen ook buiten school veilig kunnen internetten, bieden wij ouders G DATA Internet Security aan.  

Door G DATA kunnen ouders met een gerust hart hun kind veilig gebruik laten maken van het internet. Zo kunnen ze via ouderlijk toezicht vooraf gebruikstijden bepalen en websites blokkeren, zoals potentieel onveilige websites of websites bestemd voor volwassenen. De laptop is daarnaast ook buiten school beveiligd tegen virussen en phishing websites en worden alle WiFi netwerken vooraf gescreend. Dat is wel zo’n veilig gevoel. 

Exclusief voor The Rent Company hanteert G-Data een speciaal educatie tarief.  
 
"Ook buiten school beveiligd tegen virussen en phishing websites" 

Het antivirus product G DATA is meerdere malen benoemd tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond. Het uitgebreide pakket ‘Internet Security’ is zeer geschikt voor onderwijsgebruik: 

  • Uitgebreide bescherming tegen virussen en internetcriminelen 
  • Automatische controle van USB-sticks en e-mail 
  • Ouderlijk toezicht (parental control) functies 
  • Automatische back-up mogelijkheid (data blijft in Europa en is versleuteld) 
  • Bescherming tegen beveiligingsproblemen in programma's 
  • Bescherming bij websurfen en online winkelen en bankieren 
  • Normale prijs: € 39,95 per jaar, Easy4u prijs € 12,- per jaar 
  • De ouder ontvangt de persoonlijke licentiecode tegelijk met de laptop via e-mail 

 

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.

Lees meer