Herstellingen en Garantie
Herstellingen en Garantie
Bestellen
Bestellen
Abonnement en Easy4u
Abonnement en Easy4u
Levering
Levering
Aanbod
Aanbod
Betaling
Betaling
Technische ondersteuning
Technische ondersteuning
Corona
Corona

Vragen over Herstellingen en Garantie

Hoe kan ik mijn laptop laten herstellen?

Moet de laptop ondanks de goede voorzorgen toch gerepareerd worden? Geen probleem! Via het Easy4u platform meld je gemakkelijk en snel de laptop aan ter reparatie. Hieronder leggen we uit hoe:

1. Log in op het Easy4u platform

2. Kies voor “Probleem melden”.

3. Kies vervolgens het probleem (één of meerdere keuzes mogelijk).

4. Geef vervolgens aan wanneer het probleem ontstaan is en geef een aanvullende omschrijving. Vermeld alle zichtbare schade, ook als deze niets te maken heeft met het aangemelde probleem. Selecteer, indien bekend, ook de oorzaak waardoor het defect is ontstaan.

5. Wanneer het overzicht volledig is ingevuld, vink aan dat je akkoord gaat met de reparatievoorwaarden en klik op “Ticket verzenden”. Hierna ontvang je een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat uitleg over hoe je de laptop naar ons kunt opsturen.

6. De laptop of accessoire wordt opgestuurd naar The Rent Company waar hij nagekeken zal worden. Nadat de laptop of het accessoire gerepareerd is en klaar ligt om opgehaald te worden krijg je hiervan automatisch bericht. Je hoeft daarvoor dus niets meer te doen.

Let op! Zorg ervoor dat bestanden opgeslagen worden op een USB-stick of in de “cloud” staan voordat u de laptop inlevert. Deze kunnen namelijk tijdens reparatie verloren gaan.

Zijn er kosten verbonden aan een herstelling?

Met het Easy4u zekerheidpakket bent u verzekerd van een snelle en goede herstelling. In veel gevallen is dit gratis, bijvoorbeeld wanneer er een fabrieksfout is of wanneer de laptop door normaal gebruik niet meer goed werkt.

Als de laptop kapot is als gevolg van schade, bijvoorbeeld van de tafel vallen of bij vochtschade, rekenen we een beperkt eigen risico van 50 euro.

In sommige gevallen, wanneer wij zien dat de laptop opzettelijk kapot gemaakt is, rekenen we de volledige reparatiekosten. Gelukkig komt dit niet vaak voor.

Hoe lang duurt een herstelling?

Één ding is zeker. Wanneer je laptop kapot is, wil je deze zo snel mogelijk weer terug hebben. We proberen iedere reparatie binnen 5 werkdagen te voltooien. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We houden je op de hoogte, mocht de reparatie langer duren dan voorzien.

Geen zorgen! Met het Easy4u zekerheidspakket krijg je een leenlaptop wanneer jouw laptop gerepareerd wordt. Je hoeft dus geen minuut school te missen.

Wat is de status van mijn herstelling?

Via de e-mail houden we je op de hoogte van je reparatie. Je kunt de status van je reparatie ook bekijken in je Easy4u account. Klik hier om direct in te loggen!

Toch nog vragen over de status van je reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb ik garantie op mijn herstelling?

Na iedere herstelling heb je 6 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel en de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Op een vervangen accu heb je 12 maanden garantie. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Mijn oplader is stuk, wat moet ik doen?

Je oplader is een belangrijk deel van je laptop. Zonder oplader kun je de laptop immers niet gebruiken. We willen je daarom zo snel mogelijk helpen bij problemen.

Is je oplader stuk door schade, zoals bijvoorbeeld waterschade, of omdat je hond de kabel stuk heeft gebeten? Dan valt het niet onder de garantie, en raden we je aan een nieuwe oplader te bestellen. Dit kun je doen in je Easy4u portaal.

Is je oplader niet stuk door schade? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je dan verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt!

Ben ik verzekerd tegen diefstal?

Wanneer je laptop wordt gestolen is dat natuurlijk ontzettend vervelend, en wil je dat zo snel en goed mogelijk oplossen. In sommige gevallen valt de diefstal van je laptop onder de garantie, in andere gevallen niet. Wanneer je laptop gestolen is, vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice. 

Vragen over Bestellen

Hoe bestel ik een laptop of Chromebook bij The Rent Company?

Je hebt besloten een nieuwe laptop of Chromebook te bestellen bij The Rent Company. Leuk!

Een laptop of Chromebook bestellen is bij The Rent Company heel simpel. Je hebt van jouw school of onderwijsinstelling een code gekregen. Deze code vul je in op onze bestelpagina.

Klik hier om direct naar de bestelpagina te gaan.

Eenmaal ingelogd kun je een aantal keuzes maken. Kies de laptop en looptijd die het beste bij jou past. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor extra opties, zoals bijvoorbeeld een verlengde batterij garantie of anti-virus software.

Toch nog vragen over bestellen? Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wat is het verschil tussen kopen en huren?

Qua service zit er geen verschil tussen een laptop of Chromebook huren of kopen. De laptop of Chromebook is altijd voorzien van de juiste software, komt met service abonnement en schade- en diefstalverzekering. Er zijn wel andere verschillen:

- Wanneer je een laptop of Chromebook koopt is deze direct jouw eigendom. Wanneer je een laptop huurt blijft deze gedurende de looptijd ons eigendom. Je betaalt dan een waarborg (4x het maandbedrag), die je aan het einde van de looptijd terug krijgt. Je kunt de laptop of Chromebook dan houden, dan houden wij de waarborg in.

- Wanneer je een laptop of Chromebook koopt, reken je in 1 keer het hele bedrag af. In termijnen betalen is niet mogelijk. Wanneer je kiest voor huur, betaal je maandelijks een vast bedrag.

Ik heb een inlogcode nodig, waar vind ik deze?

Van jouw school of onderwijsinstelling krijg je een unieke code waarmee je kunt bestellen. Deze staat op de bestelflyer die je hebt ontvangen van school.

Heb je deze niet ontvangen of ben je deze kwijt? Neem dan contact op met jouw school of onderwijsinstelling. Niet bereikbaar of kunnen zij je ook niet helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tot wanneer kan ik bestellen?

De bestelperiode duurt tot en met 31 juli. Dan ben je zeker van levering bij de start van het schooljaar. Daarna kun je nog steeds bestellen, reken op maximaal 10 werkdagen om het toestel bij jou te krijgen. Dus ook als je na 31 juli of tijdens het schooljaar een nieuwe laptop wilt bestellen kun je bij ons terecht!

Kan ik ook een extra oplader of accessoire bestellen?

Ja, als je een laptop bestelt kun je in de webshop meteen accessoires bestellen, zoals bijvoorbeeld een draadloze muis of een hoofdtelefoon. Die worden meestal tegelijk met de laptop uitgedeeld. Heb je de laptop al in huis en wil je toch nog een extra oplader of blauwe hoes bijbestellen? Dat kan! Via jouw Easy4u account kun je deze gemakkelijk en snel bestellen. Klik hier om direct in te loggen en ga daarna naar ‘bestellen’.

Vragen over Abonnement en Easy4u

Wat is Easy4u?

Easy4u staat voor zekerheid. Met het Easy4u abonnement weet je zeker dat je je nooit druk hoeft te maken om jouw laptop of accessoire.

Wanneer je een laptop in combinatie met het Easy4u pakket koopt bij The Rent Company ben je verzekerd van:

- Hardware
- Software
- Service
- Schade- en diefstaldekking

Klik hier voor meer informatie.

Wat kan ik met een Easy4u account?

Met een Easy4u account heb je zelf alles in de hand. Via jouw account kun je gemakkelijk en snel:

- Een reparatie aanvragen
- Je facturen en betalingen inzien en beheren
- Accessoires bestellen
- En nog veel meer!

Klik hier om direct in te loggen!

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Het overkomt de beste. Klik hier om direct naar de inlogpagina van Easy4u te gaan en klik daar op 'gebruikersnaam vergeten' of 'Wachtwoord vergeten'. We sturen je dan direct een e-mail om deze te herstellen.

Ik wil mijn gegevens wijzigen

Dat kan gemakkelijk en snel. Log in op je Easy4u account door hier te klikken. Eenmaal ingelogd klik je op 'Mijn gegevens'. Door op het groene potloodje te klikken kun je jouw gegevens wijzigen.

Mijn abonnement loopt bijna af. Wat nu?

Wanneer je de laptop hebt gekocht, blijft deze van jou. Je hebt geen service meer via The Rent Company, en we kunnen jouw laptop niet meer repareren.

Wanneer je de laptop hebt gehuurd, kun je deze inleveren. Als deze in goede staat bij ons terug komt, krijg je de borg terug die je bij het begin hebt betaald. Om de laptop terug te sturen, kun je inloggen in je Easy4u portaal, en klikken op ‘Abonnement beëindigen’. Dit kan vanaf één maand voor, tot één maand na afloop van je abonnement. 

Wanneer de laptop niet in goede staat is, of je kiest ervoor de laptop te houden, houden wij de borg in. Ook in dit geval heb je geen service meer via The Rent Company, en kunnen we jouw laptop niet meer repareren.

Wil je een nieuwe laptop van The Rent Company? We doen je graag een nieuw aanbod waarbij je een nieuwe laptop kunt uitzoeken. Kies de laptop die jij wilt, bepaal of je wilt kopen of huren en blijf genieten van de zekerheid van Easy4u!

Mijn zoon of dochter gaat school verlaten, maar het abonnement loopt nog.

Wanneer je school gaat verlaten, is het mogelijk om het abonnement door te laten lopen. In dat geval vragen we je contact met ons op te nemen, zodat we het abonnement over kunnen zetten naar een particulier abonnement. In dat geval bieden we je nog steeds de mogelijkheid om je laptop te laten repareren, maar is het niet meer mogelijk om een leenlaptop te krijgen.

Wanneer je zoon of dochter van school gaat, is het ook mogelijk het Easy4u abonnement tussentijds stop te zetten. Om het abonnement te beëindigen, kun je inloggen in je Easy4u portaal, en klikken op ‘Abonnement beëindigen’.

Vragen over Levering

Wanneer wordt mijn laptop geleverd?

Je krijgt een paar dagen voor de levering van jouw laptop of Chromebook bericht van ons. In dit bericht staat de manier van leveren en de datum.

Heb je nog niets gehoord? Niets aan de hand. We communiceren dit altijd een paar dagen van te voren. Check voor de zekerheid ook je ongewenste e-mail, vooral als je Hotmail gebruikt.

Toch vragen over de levering? Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

Hoe wordt mijn laptop geleverd?

We hebben samen met jouw school of onderwijsinstelling afspraken gemaakt over de levering van jouw laptop of Chromebook. Dit kan op drie verschillende manieren:

- Een uitlevering op school. Wij zijn dan aanwezig op school en overhandigen je de laptop of Chromebook.

- Een aflevering op school. Wij leveren de laptops dan af op school, en zij regelen de verdeling.

- Verzending naar huisadres. We sturen de laptop of Chromebook dan rechtstreeks naar jouw huisadres.

Let op: Het is niet mogelijk om zelf een manier van leveren te kiezen

Je krijgt van ons informatie over de manier waarop jouw laptop of Chromebook geleverd wordt. Deze informatie krijg je een paar dagen voor de levering. Houd je mailbox dus in de gaten! Check voor de zekerheid ook je ongewenste e-mail, vooral als je Hotmail gebruikt.

Kan de laptop eerder geleverd worden?

We hebben met school afspraken gemaakt over de levering, en kunnen hier niet van afwijken. Het is dus niet mogelijk je laptop of Chromebook eerder te ontvangen. Geen zorgen! We zorgen dat de laptop of Chromebook vóór de eerste schooldag al in je bezit is.

Mijn zoon of dochter kan niet aanwezig zijn bij de uitlevering

Geen probleem, ook daar hebben we rekening mee gehouden. Wanneer je zoon of dochter niet aanwezig kan zijn bij de uitlevering zorgen we dat de laptop alsnog, zo snel mogelijk, geleverd wordt. Je krijgt dan een e-mail van ons met verdere informatie.

Vragen over Aanbod

Welke laptop kan ik bestellen?

Wanneer je inlogt met de code die je van jouw school of onderwijsinstelling hebt gekregen kom je direct in de juiste webshop. Hier wordt het aanbod getoond dat samen is gesteld met de school. Wanneer je een laptop of Chromebook van The Rent Company bestelt, weet je dus zeker dat je altijd het juiste device hebt om aan de slag te kunnen!

Waar is het aanbod op gebaseerd?

Voor elke leerling bepaalt de school samen met The Rent Company welke laptops of Chromebooks je kunt kiezen. Dit aanbod is compleet afgestemd op jouw schooltraject. We kijken dan naar meerdere dingen, zoals bijvoorbeeld:

- Heeft de laptop of Chromebook voldoende geheugen?

- Is de laptop of Chromebook snel genoeg?

- Heeft de laptop of Chromebook andere functies zoals bijvoorbeeld een touchscreen?

Op basis hiervan maken we samen een keuze om een of meerdere laptops of Chromebooks aan te bieden in de webshop van jouw school of onderwijsinstelling. Je maakt dus altijd de juiste keus!

Waarom een educatie laptop van The Rent Company?

Bij The Rent Company bieden we zekerheid. Omdat we vooraf met de school of onderwijsinstelling samen de juiste laptop of Chromebook kiezen, maak je altijd de juiste keuze. Daarnaast leveren we al onze laptops en Chromebooks in combinatie met het Easy4u pakket. Klik hier om meer over Easy4u te lezen!

De laptops en Chromebooks zijn standaard uitgerust met een rubberen stootrand, extra stevige scharnieren en verhard glas. Zo weet je zeker dat de laptop of Chromebook bestand is tegen gebruik van scholieren. Kijk het filmpje hieronder om meer te zien over educatielaptops!

hier

Welke software staat er op de laptop?

De Windows laptops zijn volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Dit is inclusief eventuele software applicaties die zijn afgestemd met de school of onderwijsinstelling. Dit gaat in elk geval over de volgende software:

Besturingssysteem: Windows 10

7-Zip
Adobe Reader
Adobe Flash
Adobe Shockwave
Gimp foto bewerkingssoftware
Gimp video bewerkingssoftware
Java Tools en Runtime
Microsoft .Net Framework
Microsoft Edge, Google Chrome en Firefox
Microsoft Office 365 pre-install
Microsoft Windows Defender
Paint.Net
Quick Time
Silverlight
Skype
VLC media player

 

Let op! We installeren Microsoft Office maar verzorgen geen licenties voor het gebruik. Dit wordt door school geregeld. Wanneer je particulier een laptop besteld of van school af gaat, moet je deze dus zelf verzorgen.

Omdat een Chromebook via internet werkt worden de gebruikte apps en programma's via de Cloud op school aangeboden. Deze configuratie verloopt via de Google Classroom-software die de school beheert.

Wat is een Chromebook?

Een Chromebook is een computer die wordt geleverd met het besturingssysteem Chrome OS van Google. De Chromebook heeft maar enkele seconden nodig om op te starten en beschikt over ingebouwde bescherming tegen virussen.

In tegenstelling tot een normale computer wordt bij een Chromebook alles in de Cloud, een soort online server, opgeslagen en verwerkt. Bij een Chromebook is dan ook geen lokale opslag nodig.

Wat is G-Data?

G-Data is een programma dat véél meer is dan enkel anti-virus software. Meermaals bekroond tot het beste product om uw computer te beschermen; G-Data staat voor veiligheid. Met G-Data kunt u zorgeloos internetten, en gebruik maken van opties als onder andere de ingebouwde virusscanner, kinderbeveiliging en anti-spam. Daarnaast blijft uw data altijd in Europa!

Vragen over Betaling

Krijg ik bij een huurabonnement een toetsing kredietwaardigheid?

Nee. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen in het digitaal onderwijs. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat er geen toetsing van kredietwaardigheid plaats hoeft te vinden.

Waar vind ik mijn facturen?

Om je facturen in te zien log je in bij je Easy4u account. Eenmaal ingelogd klik je op 'Facturen'. Klik hier om direct in te loggen.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Op het moment is het nog niet mogelijk om je IBAN zelf te wijzigen in je Easy4u portal. Mocht je deze gegevens willen wijzigen, vragen wij je een e-mail te sturen naar administratie@rentcompany.be. Vermeld hierin:

- Naam van de leerling
- Debiteurnummer
- Naam van de rekeninghouder
- Oude IBAN
- Nieuwe IBAN

Mocht het IBAN veranderen naar het IBAN van iemand anders, vragen wij u deze persoon zelf te laten e-mailen of mee te nemen in de CC van de e-mail.

Kan ik de laptop kopen en in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer u de laptop in termijnen wilt betalen, kunt u deze huren. U kunt dan kiezen voor een maandelijkse betaling.

Wanneer u de laptop koopt, moet deze altijd in een keer worden betaald.

Vragen over Technische ondersteuning

Mijn accu is erg snel leeg, hoe komt dit?

Als de accu ouder wordt neemt de accuduur af. Hieronder enkele tips om de accu zo lang mogelijk goed te houden en niet onnodig veel stroom te verbruiken:

- Opladen van de accu kun je het beste doen totdat de accu helemaal vol is. Daarna haal je de laptop pas van de oplader. De laptop de hele tijd aan de oplader laten, ook als hij al vol is, is ook slecht voor de accuduur.

- Stel de lichtsterkte en contrast van het scherm in op een lager niveau.

- Draai niet allerlei programma’s tegelijk, maar sluit ze liever na gebruik.

- Het spelen van spelletjes (alleen in de pauze!) kost veel accustroom.

Mocht je accu het zo slecht doen dat je er niet meer fijn mee kunt werken, kun je jouw laptop ter reparatie aanbieden. Wij kunnen dan kijken waar het aan ligt en de accu eventueel vervangen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Mijn muis of toetsenbord werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw muis of toetsenbord weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Controleer bij een draadloze muis of toetsenbord of de batterijen niet leeg zijn.

3. Controleer of de muis of toetsenbord op een andere computer wel werken.

4. Probeer bij een muis of deze op een wit velletje A4 papier wel werkt.

5. Steek een USB-stick in dezelfde poort van de laptop en controleer of deze wel werkt. Zo nee; probeer dan een andere USB-poort.

6. Controleer of het antivirus pakket geen probleem veroorzaakt.

7. Herstart de computer met muis en toetsenbord aangesloten.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn webcam werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw de webcam weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer in.

2. Controleer in Windows of de camera werkt:
- Klik op de startknop en open de camera applicatie
- Geeft de camera beeld, dan zit het probleem in het andere programma

3. Ga naar Start → Instellingen → Privacy → Camera en controleer of Toegang tot de camera voor dit apparaat is ingeschakeld en of de applicatie ook toegang heeft.

4. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren."

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn microfoon werkt niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw microfoon weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Ga naar start → instellingen → systeem → geluid

3. Kijk of bij ""Uw microfoon testen"" het balkje beweegt wanneer u geluid maakt

4. Controleer bij ""Uw invoer apparaat kiezen"" of daar het juiste apparaat gekozen is

5. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn koptelefoon of oortjes werken niet. Wat nu?

Hieronder staat een stappenplan, waarmee je jouw koptelefoon of oortjes weer aan de gang kunt krijgen:

1. Schakel de computer helemaal uit (Start → aan/uit → Uitschakelen) en daarna weer aan.

2. Controleer of uw koptelefoon zelf niets mankeert:
- Sluit je koptelefoon aan op je mobiele telefoon en controleer of deze dan wel werkt.
- Heeft jouw koptelefoon ook een microfoon aansluiting via een 4-polige stekker; dan kun je ook controleren of deze werkt door te bellen met je telefoon.
- Heeft jouw koptelefoon een normale stereo aansluiting; dan kun je controleren of je mobiele telefoon muziek kan afspelen via je koptelefoon.

3. Herstart uw laptop met de koptelefoon aangesloten. Werkt het dan wel, en als je de koptelefoon verwijderd niet meer, dan is er een probleem met de drivers. Controleer of alle stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd door op een Dell laptop Support Assist te installeren en het programma de laatste updates te laten installeren.

Probleem niet verholpen? Misschien ligt het ergens anders aan. Voor technische ondersteuning kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Mijn Acer Chromebook 511 gaat niet meer aan, wat nu?

Wanneer je jouw Acer Chromebook 511 lang aan de oplader laat liggen, kan het zijn dat deze niet meer aan gaat. Acer is hiervan op de hoogte en gaat dit probleem verhelpen bij de volgende update. Tot die tijd hebben wij een manier gevonden om het zelf te omzeilen:

  1. Sluit de oplader aan
  2. Houd de POWER en de REFRESH knop ingedrukt
  3. De laptop start nu weer op

Als dat niet werkt, kun je ook een Powerwash uitvoeren. Hoe je dat doet vind je hier

Vragen over Corona

Verandert er iets aan de bezorging?

Aan de manier waarop we de laptop bezorgen verandert niets. Met school zijn er afspraken gemaakt over de levering. Je krijgt na het bestellen alle informatie over het ontvangen van de laptop via de e-mail.

Natuurlijk hanteren we alle hygiëne maatregelen bij het klaarmaken van jouw pakket om te zorgen dat jouw pakket veilig bij je terechtkomt!

Kan mijn pakket nu vertraging oplopen?

Dankzij het Coronavirus zijn er bij de meeste pakketdiensten op het moment helaas vertragingen. Dit kan betekenen dat jouw bestelling later dan gepland bezorgd wordt. Houdt de Track-and-Trace code in de gaten om te zien wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

Verwachten jullie problemen met de voorraad?

Dankzij het Coronavirus is de vraag naar laptops op dit moment ontzettend groot. Daarom zijn wij al ruim op tijd begonnen met inkopen. We hebben onze voorraad ruim op tijd besteld en verwachten hier geen problemen mee.

Mag de bezorger mijn pakket onbeheerd bij de deur achterlaten?

Maak je geen zorgen; je pakket wordt onder geen enkele voorwaarde onbeheerd achtergelaten. Ook bezorgen we jouw pakket niet bij de buren. Mocht je niet thuis zijn of niet open kunnen maken wordt het pakket bij een afhaalpunt bezorgd. Je krijgt hier dan bericht over.

Is het veilig om mijn laptop te laten repareren?

Ja. Wij stellen strenge hygiëne-eisen aan al ons personeel. Dit geldt ook voor alle collega’s die op de afdeling werken waar laptops gecontroleerd en gerepareerd worden.

Kan ik een vervangtoestel krijgen als school dicht is?

Als een school gesloten is kunnen wij mogelijk geen vervangtoestel uitgeven. We zien dat de meeste scholen hun serviceloket open houden. Neem bij twijfel contact op met de school.

Wij begrijpen dat er zo snel mogelijk weer gebruik van de laptop moet kunnen worden gemaakt. Daarom geven wij reparaties van leerlingen die geen vervangtoestel hebben op dit moment voorrang.

Staat je vraag hier niet bij of wil je graag een medewerker spreken?

scholen content
+32 2 588 96 40