Easy4u Alles-in-één Abonnement

Easy4u, dat betekent gemak en zekerheid voor...

Ouders van middelbare scholieren

Ze zitten boordevol energie, de leerlingen tussen 12 en 18 jaar oud. Dan kan er wel eens wat misgaan. Een laptop valt van de fiets, een in de hoek gegooide tas zorgt voor een ‘kras op het glas’ of de laptop is ontvreemd. Gemak betekent dat er altijd een vervangtoestel is bij herstelling of schade.

Als ouder word je volledig ontzorgd: toestellen worden door de school uitgekozen, installatie van het toestel is in orde, uitleveren en service bij schade of defect gebeurt via school. Alles wordt voor jou geregeld.

 

Studenten in het hoger onderwijs

Als student wil je wat te kiezen hebben. Afhankelijk van de studierichting maak je gemakkelijk een keuze voor een laptop die voor jou het meest geschikt is. Voor creatieve grafische vakken of games is nu eenmaal meer power nodig dan voor een student die talen studeert. Nog meer ‘easy?’ Ja, want je kunt er ook voor kiezen om service op je thuisadres te ontvangen. Dat is pas gemakkelijk!

 

Leerkrachten en ICT-coördinatoren

Wij nemen het hele logistieke proces van laptops in de klas in handen. Zodat leerkrachten en ICT-coördinatoren zich met de kerntaak van het onderwijs kunnen bezig houden. Wij zorgen voor de vragen van ouders, de herstellingen, de bestellingen en facturatie. Kortom, wij zorgen voor gemak en zekerheid. 

 

Waarom klanten ons kiezen

  • De juiste laptop in samenspraak met de school
  • Vervangtoestellen op school bij herstelling
  • Gebruiksklaar bij uitleveren
  • Service, garantie en verzekering altijd inbegrepen
  • Huur of Koop, iedereen kan mee doen

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.