Easy4enroll

Een soepele start van het schooljaar met Easy4enroll: het nieuwe platform van The Rent Company voor het (de)registreren van laptops in de Microsoft Intune tenant van uw school. 

 • Efficiëntie en tijdsbesparing: Alle laptops stuk voor stuk handmatig registreren is een tijdrovende taak, vooral als het om een groot aantal systemen gaat. Met het Easy4enroll bespaart u veel tijd doordat het (de)registraten van laptops via een automatisch en gestroomlijnd proces verloopt. Ervaar een naadloze registratie-ervaring met Easy4enroll. Ongeacht of het gaat om een grote hoeveelheid of een individuele laptop.

 • (De)registratie bij reparaties of vervanging:  Wordt een moederbord vervangen of een volledige laptop geswapt tijdens een reparatie? Wij zorgen voor een soepele overgang door middel van een automatische deregistratie van de oude laptop en registratie van de nieuwe laptop. Zo vermijden we onnodige handmatige stappen en minimaliseren we uw administratieve last.

 • Beveiliging en gegevensbescherming: De API van Easy4enroll maakt een beveiligde vervinding het de Microsoft Intune tenant van uw school. Het autorisatieproces is volledig transparant waardoor u precies kunt zien welke rechten worden aangevraagd. We verzamelen en registreren alleen de noodzakelijke gegevens. Bovendien kunt u al deze acties en gegevens terugzien in de Easy4enroll portal. Alle afspraken rondom gegevensregistratie worden vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Met Easy4enroll zorgen we voor een eenvoudige, efficiënte en veilige (de)registratie van laptops in Microsoft Intune. Klaar voor een moeiteloze beheerervaring? Start vandaag met Easy4enroll. 

Registreren

 

Graag meer informatie? Stuur een mailtje naar onze Support-afdeling, we helpen u graag verder! 

 

FAQ

We hebben een aantal FAQ's over Easy4enroll voor u op een rijtje gezet. Heeft nog andere vragen? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.  

 • Hoe koppel ik mijn Microsoft Intune tenant aan Easy4enroll?

  Het registreren van de Microsoft Intune tenant is eenvoudig. Als u het registratieformulier voor Easy4enroll heeft ingevuld ontvangt u van ons een registratielink om uw Azure administrator account te koppelen. Als u bent ingelogd met uw Azure administrator account wordt u gevraagd om de portal te koppelen aan de Microsoft Azure tenant van uw school. De autorisatie houdt in dat de Easy4enroll service als applicatie wordt aangemaakt in de Azure omgeving, dit wordt volledig automatisch gedaan. Dit eenmalige proces vereist administrator rechten in de tenant, het is op dit moment alleen mogelijk om één gebruiker (administrator) per tenant te registreren.

 • Is het mogelijk om te werken met group tags?

  Ja, het is mogelijk om te werken met group tags. We bieden de mogelijkheid om per school(locatie) één of meerdere tags aan de apparaten te koppelen. Het beheren van deze grouptags kan eenvoudig via de Easy4enroll beheer tool.


  Het is op dit moment nog niet mogelijk om bijvoorbeeld een group tag per klas of jaarlaag in te stellen. Dit omdat wij deze informatie niet hebben op het moment dat een bestelling wordt geplaatst. Als er handmatig group tags aan apparaten worden toegevoegd in het tenant neemt Easy4enroll deze tags automatisch over.


  Heeft u een specifieke vraag over group tags, neem dan contact met ons op via support@rentcompany.nl

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.

Lees meer