Contact voor scholen

Bij The Rent Company Belgium werken we met een ontdubbelde helpdesk voor onze scholen. Op deze manier wordt het personeel van scholen, zoals ICT-coördinatoren en onthaal- en secretariaatsmedewerkers meteen verder geholpen. Dat gebeurt door onze collega's van Sales Support, die specifiek voor onze scholen aan het werk zijn om hun vragen of bedenkingen op te lossen. 

 

Ben jij aan het werk op een school en zit jij met een vraag of probleem? Dan kan je hiervoor terecht bij onze Sales Support-afdeling. Zij zijn te bereiken via support@rentcompany.be of via het nummer +32 2 588 96 41. 

 

Onze Sales Support-medewerkers staan voor je klaar van 8:30 tot 17:00 en dat van maandag tot en met vrijdag.

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.