Contact voor leerlingen

Bij The Rent Company Belgium dragen we klantenservice hoog in het vaandel. We zetten daarom steeds ons beste beentje voor om klanten te helpen indien zij zitten met vragen of bemerkingen. Hierbij kiezen we steeds voor een gepersonaliseerde aanpak. 

 

Handig om weten is dat de meestgestelde vragen reeds werden opgelijst in onze Frequently Asked Questions. Zit jij met een vraag? Ga dan zeker even hiertussen kijken, want wie weet werd je vraag reeds beantwoord. 

 

Bezoek onze FAQ!

 

Kan je het antwoord op je vraag hier niet terugvinden? Neem dan gerust contact op met onze customer service. Dat kan via help@rentcompany.be of via het nummer +32 2 588 96 40

 

Onze klantendienst staat voor je klaar van 8:30 tot 17:00 en dat van maandag tot en met vrijdag.

Wat we doen

Wij hebben als missie om digitaal onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Dat doen we door middel van ons full-service Easy4u abonnement.

lees meer

Dienstverlening

lees meer

Nascholing

lees meer

Webinars

lees meer

Producten

lees meer

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.