Bestel onze producten
gemakkelijk online

Nog geen code? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen u graag

Verzenden

Ik heb geen code

Bestellen

Via deze pagina kan je een onderwijslaptop of Chromebook bestellen. Doe je dat via de school? Dan kreeg je een code mee. Deze kan je ingeven om de toestellen van jouw school te zien. Als je de code van jouw school niet kent, vraag het ons even in de chat of per telefoon! 

 

Wil jij graag onze toestellen bekijken die al een tikkeltje ouder zijn? Dan kan dat via deze webshop! Hier vind je toestellen aan een mooi prijsje, met alle specificaties erbij. Vragen hierover kan je steeds stellen via support@rentcompany.be

 

Ben jij op zoek naar toestel aan een zacht prijsje? Neem dan zeker ook een kijkje tussen onze overige modellen! 

 

Overige stock - Laptops 
Besturingssysteem: Windows 11

Onderstaande knop brengt je naar onze webshop met hierin de resterende stock van onze Windows 11-toestellen terugvinden. Hier kan je alle informatie over deze toestellen, inclusief prijzen en specificaties terugvinden. 

Breng me naar deze webshop!

 

 

Overige stock - Chromebooks
Besturingssysteem: Chrome OS

Via onderstaande knop kan je onze resterende stock aan Chromebooks raadplegen. Maak kennis met onze toestellen, inclusief (lage!) prijzen en specificaties. 

Ik kies voor een Chromebook!

Waarom klanten ons kiezen

  • Service, garantie en verzekering altijd inbegrepen
  • Huur of Koop, iedereen kan mee doen
  • Voordelige laptops & accessoires
  • Dekking bij schade & diefstal
  • Eén aanspreekpunt

Alles-in-1 abonnement

De leerling en zijn device? Zij vormen een onafscheidelijke combinatie. Er is wel een uitdaging, namelijk het intensieve gebruik. Daarom biedt de Rent Company onderwijslaptops aan in een Easy4u abonnement inclusief service. De onderwijslaptops zijn onder andere voorzien van een stevige behuizing, rubberen stootranden, extra krachtige batterijen en de juiste WiFi kaart.